+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Wil jij leren hardlopen?

Iedereen kan hardlopen, maar niet iedereen kan zomaar beginnen. De grootste tegenstander met hardlopen ben je zelf, jij zorgt er voor dat je niet begint, of het niet doorzet.

Ik geef loopclinics voor iedereen. Of je nu sportief bent of niet, of je weer wil gaan bewegen of met meerdere mensen wil gaan bewegen, het maakt niet uit.

Ik leer je kennis maken met het hardlopen en luisteren naar je eigen lichaam.  Regelmatig sporten helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen, of reeds aanwezige klachten te verminderen. Veel mensen leggen zich echter teveel prestatiedoelen op. Het gaat er namelijk niet om hoe hard je loopt, als je maar met je hart loopt!

Bewegen voor kinderen

Het is vaak in het nieuws geweest, kinderen bewegen steeds minder goed. Ze zitten meer, spelen minder buiten en zijn door tijdgebrek over het algemeen maar met 1 sport bezig. Dit zorgt voor een minder brede ontwikkeling van het sportieve lichaam.

Met mijn clinics zorg ik voor een brede motorische ontwikkeling. Dit doen ik door stapsgewijs verschillende bewegingsvaardigheden aan te bieden, waardoor we een stabiele en gevarieerde beweegbasis garanderen en kinderen uiteindelijk creatiever en fitter wordt.

Van niks doen naar bewegen

Zie je het belang van bewegen, maar wil je geen duur sport abonnement?
Wil je op een laag drempelige manier leren bewegen. Zoek je een stok achter de deur om te beginnen?

Ik kan je helpen, neem contact met mij op en we maken een mooi plan voor je.

Clinic van 0 – 5 km

Wil je wel eens een keer een wedstrijd van 5 km lopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik wil je helpen met hardlopen, een schema maken en samen trainen.

Overwin jezelf en schrijf je in!

 

 

 

Loopscholing voor de jeugd

Loopscholing, makkelijk leren lopen, coördinatie, het schiet er allemaal bij in. Wil je een aanvulling op je hockey of tennis training? Neem contact op en zie wat ik voor je kan betekenen!

Neem contact op