+31648793989 [email protected]

Mijn verhaal / My story

Halve van Egmond

Het was echt bikkelen! Halve van Egmond, de halve marathon in Egmond en omstreken is in heel hardlopen Nederland een zeer bekend en voor sommigen ook een gewild loopje. Ik had deze dus nog nooit gelopen en daar moest dus verandering in komen. Tweede weekend van...

Lees meer

De marathon blues

Finish foto De marathon blues heeft helemaal niets te maken met muziek, maar het heeft alles te maken met wat er met je gebeurd als je de marathon gelopen hebt. Als je al je trainingen hebt gedaan, de discipline hebt opgebracht in al die maanden, je eetpatroon hebt...

Lees meer

TCS Amsterdam marathon

Yes! Zondag 20 oktober de dag van de TCS Amsterdam marathon Een dag om in te lijsten, een dag om een mooi verhaal over te schrijven. De reis naar Amsterdam begon voor mij echt in april van dit jaar. Ik speelde al wat langer met het idee, maar ik heb me pas in april...

Lees meer

Weet ik het zeker…? De marathon

Nog een week en dan is het d-day. Dan is het de dag van mijn marathon. En nu vraag ik het me af, weet ik het zeker? Zondag 20 oktober zal ik in startvak pink rond 9.30 starten en 42,195 meter gaan rennen door Amsterdam. Dat is het plan wat al bijna 10 maanden in mijn...

Lees meer

Dam tot Damloop voluit of toch niet?

Gisteren was de Dam tot Damloop en aangezien ik een voluit training in mijn trainingsweek had staan, was de vraag....loop ik de Dam tot Damloop voluit of toch niet? Goed voorbereid aan de start Goed voorbereid aan de start Ik probeer eigenlijk altijd goed voorbereid...

Lees meer

Waaahaaa ik ben al over helft

Waahaaa ik ben al over de helft, over de helft van mijn trainingsschema OMG...nog minder dan 50 dagen voor de marathon. Wat opvalt is dat mensen ineens allemaal (goed bedoelde) vragen hebben: Hoe gaat het met trainen? Wat is je streeftijd? Waarom train je met het 14km...

Lees meer

Road to TCS Amsterdam ~ Running Diary 13

Taperen maar dan anders Taperen maar dan anders. Even een beetje gas terug nemen om vanaf 13 juli full pull in de focus te gaan naar de TCS Amsterdam Marathon! Waar ik vorige week al wat minder liep, als je 3x in de week rustig wil noemen, voer ik dat deze week gewoon...

Lees meer

Road to TCS Amsterdam ~ Running Diary 12

Aangepaste zolen en aangepaste start tijd. Ja de aangepaste zolen zijn binnen dus kan lekker weer op mijn andere schoenen lopen. Loopt toch prettiger. De wekker stond om 6.00 uur, maar daarvoor was ik al wakker. Vroeg uit de veren want de voorspelling was 30 graden en...

Lees meer
het is het leukst om te delen!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Buffer this page
Buffer
Email this to someone
email