+31648793989 [email protected]

Mijn verhaal / My story

Run2Relax

Halve van Egmond

Het was echt bikkelen! Halve van Egmond, de halve marathon in Egmond en omstreken is in heel hardlopen Nederland een zeer bekend en voor sommigen ook een gewild loopje. Ik had deze dus nog nooit gelopen en daar moest dus verandering in komen. Tweede weekend van...

Lees meer

De marathon blues

Finish foto De marathon blues heeft helemaal niets te maken met muziek, maar het heeft alles te maken met wat er met je gebeurd als je de marathon gelopen hebt. Als je al je trainingen hebt gedaan, de discipline hebt opgebracht in al die maanden, je eetpatroon hebt...

Lees meer

TCS Amsterdam marathon

Yes! Zondag 20 oktober de dag van de TCS Amsterdam marathon Een dag om in te lijsten, een dag om een mooi verhaal over te schrijven. De reis naar Amsterdam begon voor mij echt in april van dit jaar. Ik speelde al wat langer met het idee, maar ik heb me pas in april...

Lees meer

inspiratie

Road to TCS Amsterdam ~ Running Diary 13

Taperen maar dan anders Taperen maar dan anders. Even een beetje gas terug nemen om vanaf 13 juli full pull in de focus te gaan naar de TCS Amsterdam Marathon! Waar ik vorige week al wat minder liep, als je 3x in de week rustig wil noemen, voer ik dat deze week gewoon...

Lees meer

Road to TCS Amsterdam ~ Running Diary 12

Aangepaste zolen en aangepaste start tijd. Ja de aangepaste zolen zijn binnen dus kan lekker weer op mijn andere schoenen lopen. Loopt toch prettiger. De wekker stond om 6.00 uur, maar daarvoor was ik al wakker. Vroeg uit de veren want de voorspelling was 30 graden en...

Lees meer

Levensgenieter

Gewoon doen!

Gewoon doen! Een motto wat ik probeer na te streven, maar wat niet altijd lukt. En dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken, de stoute hardloopschoenen wel te verstaan, en heb ik mij ingeschreven voor de marathon van Amsterdam! Oei Oei, ja inderdaad oei, want dat is...

Lees meer

Change of gameplan

Change of gameplan. Het zou bij mijn hockey wedstrijd kunnen passen, maar daar heeft het helaas niet geholpen. We hebben terecht maar niet nodig verloren. Meer woorden hoef ik er ook niet aan vuil te maken. Het was een lesje effectief hockey. Verjaardag Ieder jaar heb...

Lees meer

Territorium drift

Territoriumdrift Nee, dit is geen blog over een hond. Al kan ik ondertussen aardig wat regeltjes schrijven over onze leen hond. Dit blog gaat over de territorium drift die toch ook gewoon bij mensen voorkomt. Definitie Territoriumdrift: aangeboren behoefte van mens of...

Lees meer

Gastblogs

Ligt het aan mij?

Ligt het aan mij?

Geschikt(er) voor functie B Ik had gesolliciteerd bij een relatief groot bedrijf op functie A. Mensen die mijn eerdere blogs hebben gelezen weten dat ik niet zomaar reageer. Ik heb over het algemeen weinig ‘moetjes’. Het bedrijf sprak me enorm aan en ik zag ook nog...

Lees meer
MIJN ERVARINGEN NA ZES MAANDEN SOLLICITEREN

MIJN ERVARINGEN NA ZES MAANDEN SOLLICITEREN

MIJN ERVARINGEN NA ZES MAANDEN SOLLICITEREN “Kortom, om succesvol te solliciteren zul je in 2016 veel meer moeten gaan doen dan simpelweg een traditioneel CV opstellen, je LinkedIn profiel updaten en een raamwerk opstellen voor je motivaties. Daar zal ik het een...

Lees meer

Dromen, Durven, Doen!

Het vinden van een nieuwe baan is niets minder dan het najagen van dromen, althans dat lijkt me. Ik ga er nu even gemakshalve vanuit dat iedereen een baan zoekt in het verlengde van zijn / haar dromen en passies. Als je iets doet wat je leuk vind, hoef je per slot van...

Lees meer

Solliciteren

Marketing

KEN JIJ DE NIEUWE 4 P’S VAN DE MARKETING MIX AL?

KEN JIJ DE NIEUWE 4 P’S VAN DE MARKETING MIX AL?

Sinds jaar en dag ben ik direct of indirect met marketing bezig. Waarom? Omdat ik marketing leuk vind. De dynamiek die er bij komt kijken, de verschillende manieren waarop je het kunt toepassen. De vertaalslag die je naar je eigen bedrijf dan wel product moet maken....

het is het leukst om te delen!Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0Buffer this page
Buffer
Email this to someone
email