+31648793989 tess@tessschuurman.nl


levensgenieter - tessschuurman.nl

 

 

Wie ben ik?

My Mission:

I want to help others to achieve their life goals.

I will do this by inspiring them and motivating them to get the best out of themselves.

My Vision:

I want to create a healthier, happier and more positive world by helping others to achieve their goals. For this I want to use all the digital means possible and give the most friendly and best service, and create the best products ever.

 

 • “Wake up and start living.”
 • “Make your dreams come true.”
 • “Move before you’re ready.”
 • “What you imagine you become.”
 • “The world is changed by your example, not by your opinion.”

Dit zijn slechts een paar quotes die mij er continu aan helpen herinneren waarom ik doe wat ik doe.

‘Ik weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.’

Maar dat is niet altijd zo geweest. Wat heb ik mezelf vaak weggecijferd, gedacht dat anderen het toch beter wisten en dat ik of mijn mening er niet toe deed. Het heeft even geduurd voor ik zover was dat ik wist dat ik er wel toe doe! Dat mijn mening wel telt en dat anderen mijn mening op prijs stellen.

Ik blijf in situaties steeds beter dicht bij mezelf. Ben voor anderen en open boek, maar hé, dat ben ik! Dat is ook precies de kern. Blijf dicht bij jezelf en doe wat jij wilt, jaag je eigen dromen achterna en niet die van een ander. Ik ben er om je daar mee te helpen.

Hoe fijn is het als je gewoon jezelf kunt zijn, dat wil ik en dat gun ik ook een ander.

 

 

Toch zie je nog te veel mensen die hun dromen niet achterna willen gaan, ze niet waar maken. En waarom niet?

 • Omdat ze niet weten hoe.
 • Omdat ze angst hebben hun hoofd boven het maaiveld uit te steken.
 • Omdat ze het risico niet durven nemen.
 • Omdat ze zichzelf niet de moeite waard vinden.

Ruim 15 jaar heb ik in allerlei verschillende posities gewerkt. Rode draad in mijn CV is organiseren, ondersteunen, de “spin in het web”, zorgde dat anderen konden floreren en successen behalen. Ik onderzocht waar behoefte aan was en regelde dat het van A tot Z klopte. Reken maar dat je dan leert luisteren, samenvatten en doorvragen.

Met mijn enthousiasme, positieve levenshouding en geloof in de ander weet ik mensen te motiveren zodat ze echt het beste uit zichzelf halen. 

Met alle inzichten, kennis en ervaringen die ik heb opgedaan, is het nu mijn tijd om jou te inspireren en te motiveren om die keuzes te maken die goed zijn voor jou én voor je bedrijf. Met als resultaat is dat jij, net als ik, precies die dingen doet die jij leuk vindt en waar jij goed in bent! 

Ik wil positiviteit en fun uit dragen. Waarom? Omdat ik heel sterk geloof dat ondernemingen, van groot tot klein, niet saai hoeven te zijn!

Waar geloof ik in?

Ik geloof erin dat iedereen ergens achter in zijn hoofd een heel groot doel heeft verstopt. Lijkt het je niet waanzinnig om dat doel tot leven brengen, nee, niet alleen tot leven brengen, maar het groter dan groot te maken. Zo groot dat je echt uitkijkt naar de maandagen, omdat je weet dat je je passie iedere dag mag uitvoeren!

Dit is wie ik ben, bevalt het wat je leest? Misschien kan ik je helpen.

Waar kan ik je mee helpen?

 • onderhoud van je website
 • redigeren van teksten
 • maken van content
 • social media onderhoud en posts
 • opzetten van afdelingsprocessen

Maar vooral ook met:

 • looptraining
 • coachen / trainen

Een mooie combinatie tussen sport en business, neem vrijblijvend contact met mij op om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

 

Lees verder wat mij dagelijks inspireert en motiveert:

mijn verhaal >Mijn inspiratie >  Inspirational Quotes >  coaching >