+31648793989 tess@tessschuurman.nl

ÔbabaParis

Ôbaba

Hét laken, voor het strand of een picknick,

dat niet wegwaait!

Neem contact met mij op

obaba-logo-1456327291

Ôbaba

Twee jaar geleden was ik op Ibiza en zag ik een man met zo ontzettend veel passie over zijn product praten dat ik bleef luisteren. Hij vertelde over zijn ‘drap de plage’ een strandlaken die niet zou wegwaaien. Het luisteren werd meekijken en ik werd aangestoken door zijn enthousiasme. Wat een onwijs gaaf product en eigenlijk zo simpel, waarom heb ik het niet bedacht?
Een tijd verstreek en meer dan volgen op Facebook deed ik eigenlijk niet.

Nu ik veel meer bezig ben met mijn passie en doe wat ik leuk vind, bedacht ik mij dat het wel heel top zou zijn als ik dit in Nederland zou kunnen gaan verkopen.

Maar dat zou natuurlijk allang geregeld zijn, zo’n gaaf product dat gaat niet onopgemerkt.  Ik ben gaan kijken op de website en guess what…er was nog geen distributeur in Nederland.
Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en ik heb ze een mail gezonden, eigenlijk met niet heel veel meer dan met het verhaal wat ik hierboven heb verteld.

Toeval wilde (toeval bestaat niet, het heeft zo moeten zijn) dat de eigenaren en bedenkers van Ôbaba Paris de week er na in Amsterdam zouden zijn. Een perfecte gelegenheid om af te spreken. Tijdens dit gesprek was een van de eigenaren Mario nog net zo begeister als wat ik me herinnerde van Ibiza. Ik was al enthousiast, maar na dit gesprek nog veel meer.

Hier wil ik jullie deelgenoot van maken. Ik wil jullie ook laten genieten van dit heerlijke product.
Ôbaba Paris

 

Na Dubai, Ibiza, St. Barth, nu eindelijk ook in Nederland te koop!

Wil je meer informatie over Ôbaba Paris, de verschillende mogelijkheden, of er één bestellen? Neem gerust contact met mij op!

Je kunt mij bereiken op mijn mobiele telefoon 06-48793989, via de email tess@tessschuurman.nl

Welke maten zijn er en wat kosten ze?   Ôbaba Nederland>