+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Professional Organizer

Professional Organizer

Voor al uw online en offline ondersteuning!

Ik heb uitgebreide (internationale) ervaring als Operations Manager, Back-office Manager en Management Assistent. De rode draad in mijn carrière is structuur aanbrengen, processen optimaliseren, verbinden, organiseren en “de olie in de machine zijn”. Hierin komen mijn talenten het meest tot hun recht en dit geeft mij de meeste voldoening.
Bedrijven: Als Professional Organizer ondersteun ik met projectmanagement & -support, administratieve organisatie en social media- e/o content management.
Particulieren: Heb je (nog) geen bedrijf, maar ben je wel op zoek naar structuur en orde in de chaos, ik help particulieren met het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord. Het leuke hiervan is dat ik met veel diverse zaken op verschillende terreinen bezig kan zijn. Een aantal van mijn kwaliteiten:

  • Betrokken en gastvrij
  • Communicatief
  • Puzzelen, uitpluizen en oplossen
  • Brede algemene interesse en zeer leergierig

Mede door mijn empathisch vermogen, mijn professionele en klantgerichte instelling, enthousiasme en grote mate van betrokkenheid ben ik de partner die jou en / of jouw organisatie of project ondersteunt en ontzorgt zodat jij focus kan houden op zaken waar jij energie van krijgt en wat echt belangrijk voor je is!

office