+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Change of gameplan.

Het zou bij mijn hockey wedstrijd kunnen passen, maar daar heeft het helaas niet geholpen. We hebben terecht maar niet nodig verloren. Meer woorden hoef ik er ook niet aan vuil te maken. Het was een lesje effectief hockey.

Verjaardag

Ieder jaar heb ik het weer, een verjaardag. Heel toevallig en net als iedereen. Over het algemeen geef ik niet zoveel om mijn eigen verjaardag, lekker met mijn familie en dat is prima. Dit jaar bereikte ik echter een mooi kroon jaar, dus dacht ik laat ik het vieren met allemaal gezellige mensen om me heen.

Zomertijd

Een super idee, maar nooit over de zomertijd nagedacht. Een uur korter slapen 💤 is niet erg, maar na een feestje kun je over het algemeen ieder uur extra slaap goed gebruiken.

Allemaal niet erg, ware het niet dat ik ook nog ergens bedacht had, dat ik wel weer een wedstrijd kon lopen. Bijna een jaar pijnvrij dus… Doen!

Circuitrun

De Cpc vind ik alleen leuk als halve en die kwam nog net te vroeg. De circuitrun was echt een prima run en precies goed in het schema! Ja tot ik van de week mijn startnummer kreeg en dacht… KakkerderKakkerdekak. Het is op de zondag na mijn feestje 😲.

Change of plan

Waar ik heel goed ben in druk opleggen en dan vooral op mijn eigen schouders, was het dit keer een slechte voorbereiding. Anderhalve week geleden begon ik mijn achilles te voelen. En de avond ervoor je eigen verjaardag vieren is ook niet ideaal.

Kortom Change of plan. Geen eind tijd (nou ja ik lieg, ik wilde wel sneller dan 1:04, wat ik vorig jaar had gelopen) , gewoon pijnvrij rennen en extreem genieten. Ik kon dat nooit zo, ben namelijk rete fanatiek, ik wil altijd beter dan gisteren en helemaal met sport.

31 maart 2019

31 maart 2019 zomertijd en een frisse maar zeer mooie zondag. Sunday Runday. Na een korte nacht is het tijd voor de kinderen om te tennissen. Gelukkig thuis, dus kon ik alles overlaten aan manlief. Ik wilde even rustig voorbereiden. Kleding stress, even de voetjes omhoog en honderd 💯 keer naar de wc. Het hoort er bij.

Op de fiets

Het leuke is dat je met dit soort runnetjes in je achtertuin lekker op de fiets kunt. Dsu heerlijk vast warm fietsen. Nog even snel plassen (toch zenuwen), naar de kledinginname waar de twijfel toesloeg. Korte armen of lange armen… Ook al was het een frisse wind 💨, toch voor kort gekozen.

Start gemist

Nou een change of gamelan zorgt ook voor een heel andere mindset. En het plassen en shirtje twijfel zorgde er zelfs voor dat ik de start van mijn startvak miste… Is mij echt nog nooit overkomen!. Meestal sta ik te blauwbekken in het startvak, nu starte ik gewoon één later.

No worries

No worries, het maakte me ook e ht helemaal niets uit vandaag. Ik had ook geen verwachtingen. Wakker was ik ondertussen wel. Ik begon rustig op het circuit, dat is wel eens anders geweest. Nu zocht ik een lekker tempo en probeerde dat constant te houden.

Twee mannen

Op een gegeven moment liep ik naast/achter twee mannen in een heerlijk tempo. We raakten aan de praat, ze dachten dat ik iemand anders was, maar toch niet. Lang verhaal kort ze liepen in een prima tempo. Ik wilde niet harder, maar zeker niet langzamer.

Strand

Het leuke van deze run is de variatie. Eerst 4km over het circuit, dan 4km over het strand en de laatste door het dorp. Zoals gezegd ws het weer top, met een fris briesje uit het noorden!!! Dus het hele strand windje mee. Het ging als de brandweer. In het kielzog van ‘de mannen’, liep ik mijn eigen ontspannen race. Nog steeds voelde ik niets.

Homestretch

De laatste 4km zijn leuk, dwars door het dorp, veel mensen, muziek 🎶 lekker doordenderen. De homestretch gaat altijd wel iets sneller (denk maar aan je vakantie, als je de stal ruikt…). Vlak voor de finish kregen we door dat we net onder of net boven het uur konden eindigen dus zetten we een sprintje in, althans gedurende een meter of 20.

Mooi op de finish foto

Na 20 meter besloot ik jammer dan, maar wel mooi op de finish foto 😂. (is overigens niet eens gelukt) Heerlijk doorgelopen tot het einde. De mannen bedankt voor de race, was echt top. Net niet onder het uur, maar pijnvrij en alleen maar genoten. Op en top dus!

Tijd

Tijd was niet belangrijk, maar baalde wel dat het net boven het uur was hihi. Pijnvrij is gelukt, voel het nu een beetje, maar rekken en zooltjes doen wonderen. Op naar de volgende run, ik heb er weer zin in!