+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Gewoon doen! Een motto wat ik probeer na te streven, maar wat niet altijd lukt. En dus heb ik de stoute schoenen aangetrokken, de stoute hardloopschoenen wel te verstaan, en heb ik mij ingeschreven voor de marathon van Amsterdam!

Oei

Oei, ja inderdaad oei, want dat is wel een extreme impuls actie. Ik loop op dit moment wel enorm lekker en zonder doel. Ik ben er van overtuigd dat dat de reden is dat het allemaal zo lekker gaat. Het maakt mij nu namelijk totaal niet uit wat ik loop, waar ik loop, als ik maar lekker loop. En als je dan een schema in duikt wordt het wel allemaal weer anders.

Amsterdam vs Rotterdam

Amsterdam vs Rotterdam. Ik heb Rotterdam gelopen en dat vond ik geweldig, maar ook toen ik liep ik na een voorbereiding met sneeuw, ijs, wind en kou op een heel warme zondag in april. Net als vorig jaar en dit jaar, de temperatuur was hoog. Mijn hoop is dat de temperatuur in Amsterdam een betere loop temperatuur is.

Sportrusten

Sportrusten, wat is dat ook al weer? Dat is het 14km marathon schema, de marathon revolutie. Dit is het schema waarmee ik de uitdaging aan ga. Zij hebben een mooi 100 dagen schema gemaakt en dat zal mijn voorbereiding zijn. Er zijn nu nog 190 dagen tot de start, dus ik ga nu al vast oefenen met lopen op mijn beoogde marathon hartslag, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. En dan vervolgens van 3 keer per week naar 4 keer per week opvoeren. Het lijkt tijd genoeg, maar voor ik het weet…..

Dagboek, nee meer een weekboek

Het lijkt mij dus leuk om een dagboek bij te houden, of nou ja ik denk meer een weekboek. Een week verslag waarin ik kort mijn ervaringen met deze manier van trainen ga bij houden. Ik zit nu al met wat vragen, maar die komen vanzelf aan bod. Nu eerst thuis het nieuws maar eens vertellen dat ik een (te) gekke actie heb gedaan…..