+31648793989 tess@tessschuurman.nl

it's a wrap - tessschuurman.nl

picture by arnel-hasanovic on unsplash

It’s a wrap!

It’s a wrap, het zit er op. Terwijl ik deze zinnen op schrijf ben ik bezig met mijn laatste werkdag bij Coperama. En dan is het toch gek, je laatste werkdag bij een bedrijf waar je het afgelopen jaar met veel plezier aan het werk bent geweest als Business Analyst/E-commerce specialist. Het laatste gedeelte van mijn functietitel nam steeds meer de overhand. Voor velen was ik de go-to-person als er een uitdaging was met het invoeren van gegevens op de website. Ik denk dat een groot compliment is geweest dat ik onderdeel was van het project team voor een nieuw computer systeem, het feit dat ze jou en je kennis hiervoor willen gebruiken is super leuk!

Toch weg

En dan toch ga ik weg, waarom dan?
Ik heb er geen geheim van gemaakt dat ik me meer en meer wil gaan verdiepen in Online Marketing, Social Media Marketing en als er dan iets super leuks op je pad komt, als het gewoon naar je toe komt, dan is de beslissing vrij simpel te nemen. Ik wil niet over een tijdje denken, had ik maar….Dus ja, ik ga toch weg bij Coperama.

Jezelf blijven ontwikkelen

Omdat stilstand achteruitgang is, en ik mezelf altijd wil blijven ontwikkelen is dit een voor mij zeer logische stap. Ik ben iemand die houdt van aanpakken, de mouwen opstropen en gaan! Ik blijf niet hangen in hetzelfde, ben geen voorstander van de automatische piloot en al helemaal niet om de dingen te doen zoals ze altijd al gedaan zijn. Ik heb de automatische piloot uitgezet, en vaar mijn eigen koers. Een nieuw product, nieuwe werkzaamheden, nieuwe omgeving, eigenlijk alleen maar dingen die ik leuk vind, op fietsafstand van huis en ongeveer tijdens schooltijden, ik zie alleen maar plusjes!

Wat ga ik doen dan?

En wat ga ik doen dan? Vanaf 1 mei aanstaande ga ik aan de slag bij Taalthuis als Social Media Marketeer. Taalthuis is een taalinstituut voor hoger opgeleide cursisten en heeft 8 vestigingen in Nederland. Expats en au pairs kunnen er terecht om Nederlands te leren. Er gebeuren, “as we speak” hele interessante dingen op het gebied van Social Media, o.a. met Facebook dus ik ben ervan overtuigd dat jullie hier binnenkort meer over zullen horen.

It’s a wrap!

It’s a wrap, het is zoals de titel doet vermoeden. Dit project is klaar en het is tijd voor een nieuwe stap, een sprong in het diepe op weg naar nieuwe avonturen waar ik veel zin in heb!