+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Zomer

Deze week begint de zomer en ik ren ook in zomerse temperaturen. Het is soms beter om in de ochtend of avond te rennen, maar sinds ik op no carbs zit slaap ik zo vast, dat ik echt pas door de wekker wakker wordt. Ochtend runs lukt dus nog niet echt.

Lange duurloop

Een lekkere lange duurloop op dinsdag, even op zoek naar een nieuwe route. Uit het archief kwam ik een mooie tegen van 13 km. En omdat het warm is, zo las ik bij sportrusten, is je hartslag hoger en ga je dus wat langzamer. Verklaart een hoop, dus dan is het ook weer makkelijker loslaten dat het nog niet helemaal op en top gaat. Althans zo lijkt het.

Intensief

Al weer intensief, nou ja ik had natuurlijk vorige week geschoven met mijn trainingen, dat het lijkt dat ik alleen maar intensief doe. Ik kon in deze run de hitte niet kwijt. Waar ik zondag bij wijze van spreken rondjes om mijn hubby heen rende, gong het vandaag wat minder. En echt niet slecht, maar een stuk minder qua gevoel.

Vogels / Fun run / Just Run

Lekker rennen door Leyduin. Zo lekker om gewoon te rennen zonder na te denken over het tempo, zonder te kijken op mijn horloge en zonder gas te geven. Echt heel lekker en in de schaduw van de bomen ,ook wel prima in deze temperatuur. De aangepaste zolen lieten nog even op zich wachten, dus maar op mijn ‘oude schoenen gelopen. De schoenen die nu niet helemaal goed zijn voor mijn enkel. Loop je toch anders….

Op tijd weg

Met de zomerse temperaturen is het wel van belang om op tijd te vertrekken. Zondag was ik van plan om om 8.00 weg te gaan, maar ik lag nog te slapen ! Ook wel weer eens lekker, even een klein beetje uitslapen. Ik zal het wel nodig gehad hebben ­čśë

Deze 10 km gingen gewoon weer lekker. Het schema zei voluit. Mijn hoofd zei iets minder dan voluit in verband met de hoge temperaturen. Resultaat 10 km in 50 minuten dus prima start van de dag. En verstandig gelopen, behoud van mijn lijf, ik moet nog een tijdje mee!