+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Aangepaste zolen en aangepaste start tijd.

Ja de aangepaste zolen zijn binnen dus kan lekker weer op mijn andere schoenen lopen. Loopt toch prettiger. De wekker stond om 6.00 uur, maar daarvoor was ik al wakker. Vroeg uit de veren want de voorspelling was 30 graden en dan is lopen niet altijd even handig. Heerlijk om zo vroeg te rennen, volgende (korte) run weer!

Rust is ook trainen

De lange run van 14km heb ik op woensdag overgeslagen en naar de zondag verschoven. Even een dagje rust kan geen kwaad. Rust is ook trainen, en het was heerlijk! Geen roofbouw plegen, maar nadenken en slim zijn. Ik merk ook dat ik omdat het ‘echte schema’ bijna begint ik even een stapje terugneem om straks 100 dagen lang te knallen!

Steigerun training en gewoon wat meer op snelheid

Ook de vrijdag run heb ik verplaatst naar de zaterdagochtend, wel lekker als je zo een beetje kunt spelen met een schema. Ook deze ochtend was het al weer een mooie temperatuur. In de schaduw wat kortere versnellingen er in gegooid en verder de rest van de route op een redelijk tempo gedaan. Kwam wat bomen tegen met de lint waarschuwing van Eikenprocessierups. Maar even een andere route bedenken.

Rondje Elswout

Een nieuwe route dus. In plaats van naar het zuiden, nu maar een keer naar het noorden. En wat een leuke route is dat! Een rondje Elswout, langs Kraantje Lek om Elswout heen en weer terug, heb zelfs een hele nieuwe wijk in Aerdenhout ontdekt waar ik het bestaan niet van wist! Altijd leuk.

Achilles

En hoe gaat het dan met mijn achilles? De nieuwe zooltjes hebben even tijd nodig, maar op dit moment voelt het wel of het erger aan het worden is. Laten we hopen dat dat tijdelijk is en ik straks weer met gierende banden door de bocht ga!