+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Taperen maar dan anders

Taperen maar dan anders. Even een beetje gas terug nemen om vanaf 13 juli full pull in de focus te gaan naar de TCS Amsterdam Marathon!
Waar ik vorige week al wat minder liep, als je 3x in de week rustig wil noemen, voer ik dat deze week gewoon even door. Ook omdat het gewoon tijd technisch net wat beter uit kwam.

Hubby fun run!

Mijn vogel kijk run, of te wel de fun run werd een gezellig hubby fun run! Eerst op school het voorlopig schooladvies van de oudste te horen gekregen en daarna wilden we even ontspannen….haha nee hoor, zeer tevreden over het advies, we wilden gewoon lekker rennen. Heerlijk dwalen door Leiduin op een rustig tempo.

De rest van de week niet gerend, wel hockeytraining gegeven en met de jongens mee gelopen, maar niet in het schema. Echt een stapje terug, heerlijk ook wel weer.

Sunday Runday

Sunday runday ja die doe ik natuurlijk wel, heerlijk weer een rondje Elswout gelopen. De snelheid op de HR 156 gaat ook steeds beter dus eigenlijk hoor je mij niet klagen. Het rondje net iets anders gelopen als vorige week, ja je moet wel een beetje verandering hier en daar anders wordt het zo saai.

Kort maar krachtig

deze week is het verhaal kort maar krachtig, maar ik doe even rustig aan. Einde van het school jaar betekent ook veel regelen en doen daar, dus gebruik de extra tijd door niet te lopen op een goede manier.