+31648793989 tess@tessschuurman.nl
Schoorlse Duinen tessschuurman.nl

T20 Gewoon doorgaan

T20 soms heb je het gevoel dat het niet gaat en ook dan moet je gewoon doorgaan. 12 km op een dinsdag is op zich geen probleem, maar deze dinsdag zat het even niet lekker in mijn hoofd. Ik had een zeer gehaast gevoel, het was jubileum week op school waar ik veel organiseer, betekent vroeg op en later naar bed. Die dag hadden de kinderen een toneelvoorstelling en ik had het gevoel dat de 12km niet zou passen. Dit gevoel heb ik meegenomen in mijn run.

Schema aanpassen

En waarom ik dan niet mijn schema heb aangepast, de korte run gedaan heb en ik gewoon heel autistisch heb vastgehouden aan wat er in het schema stond… schiet mij maar lek…
Waar ik zondag al een betere snelheid te pakken had op HR 156, had ik vandaag het gevoel dat ik keihard moest werken om de HR laag te houden. Lang verhaal kort, ik heb 12 km gelopen, maar ik heb wel eens met een lekkerder gevoel gelopen.

T21 Vogels kijken

Gelukkig was de volgende run wel een rustige run en mocht ik vogels kijken. Heerlijk alles loslaten en gewoon lopen. Lopen in D1 is mij nog niet gelukt, ik ren deze run toch meer op gevoel, zeker na de loop van gisteren was het voor mij even van belang dat het gevoel lekker was. Niet moeten werken om een training te doen, nee gewoon rennen omdat het kan en niet omdat het moet! En ik zag geen vogels, hoorde er wel heel veel overigens. tot ik bijna thuis langs een weiland liep en een heel veld vol Nijlganzen met kleintjes zag ­čÖé toch heel even stilstaan en genieten! Ja, toch!

T22 Interval time!

oh soms is het zo lekker om even gas te geven. De jubileum week eiste wel zijn tol..Ik was lekker door Leiduin aan het crossen, heuveltje op, heuveltje af, maar het ging gewoon steeds langzamer. De laatste km was zwoegen, maar ook deze kan ik afvinken!

T23 Schoorlse duinen, lekker struinen

Ik was een weekendje weg, nou ja, de meiden waren een weekendje weg en ik sloot zaterdagavond aan. Het was een chaotische week en ik had niet echt het gevoel dat ik er even lekker tussen uit was, maar ben toch gegaan. Uit eten op zaterdag was prima te doen, stukje heerlijk wroetzwijn met groenten en dan laat je de frietjes weg. Geen probleem. 1 glaasje rode wijn , gewoon omdat het kan.

Zondagochtend werd ik redelijk op tijd wakker. Na een kopje koffie (ik moet koffie en wat koffie doet, anders kan ik uberhaupt niet rennen) dacht ik, ik ben in Schoorl, dan moet je ook wel gewoon lekker rennen. Schoenen had ik mee, bh en shirt ook, maar hardloopbroekje en HR meter was ik vergeten. Wat te doen? Hardlopen dus!!

Op gevoel

Dat zou 10km op gevoel worden, heerlijk gewoon rennen. Niet te hard want het zou op HR 156 moeten. Kleine gok welke snelheid dat is en gaan! Bij de ingang van de duinen stonden wat hardloper die ik een route heb gevraagd. Ik zou de paarse route volgen die was ongeveer 10km. De route begon met een trap van >54 treden. Lekkere start op de zondag. De eerste paar gingen nog rennend, maar al snel begon ik met wandelen. Na de trap weer een tempo opgezocht en daar ging ik…

Boomwortel

Na 1km miste ik een boomwortel en daar lag ik al dweilend op de grond…Snel om me heen kijken, oh gelukkig niemand heeft het gezien…opstaan en verder gaan. De schade viel ook mee gelukkig. Een schaaf op mijn knie en elleboog en dat was het. Wat is het mooi in de duinen en wat kun je daar heerlijk lopen. Het was werkelijk 10 km+ genieten!! Gelukkig heb ik de foto’s nog, ik had deze voor geen goud willen missen!