+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Kink in de kabel

Nog maar net begonnen en het gaat mis, gelijk al een kink in de kabel. Nou ja mis, ik heb een dagje overgeslagen. Het was paasweekend en ipv rennen had ik paas ontbijt bij de buren. Eerst maar even terug naar afgelopen vrijdag…

T4 – geen HR monitor

T4 stond in het teken van vogels kijken, vogels luisteren, genieten en even niet op de HR letten. Ik doop het naar mijn just run run. Goede vrijdag. Kinderen vrij van school en ik kon gelukkig lekker thuis werken dus voor het werk een pre-breakfast run. Goed voor de verbranding zullen we maar zeggen en lekker fris en fruitig aan de slag. Het was echt een heerlijk half uurtje 5.14 mooi gemiddelde en dan was dit dus niet mijn intensieve run.

Van 3 naar 4 keer per week.

Het is de bedoeling dat ik van 3 naar 4 trainingen per week ga. Niet meteen, maar geleidelijk. Om de week 3 en de andere weken 4 trainingen. Niet meteen all the way want dat is vragen om problemen. Nog 26 weken de tijd dus dat moet goed gaan.

T5- zondag wordt maandag

Zoals gezegd een kleine kink in de kabel, maar oplosbaar. Zondag heerlijk paas ontbijt bij de buren en in de middag bij de familie. Ook was het nog eens lekker weer en had schoonmoeder een breakdown. Dus ik kon kiezen of heel autistisch moeten rennen of denken ach morgen weer een dag. Het bevalt mij eigenlijk zo goed dat ik ren omdat ik wil en niet omdat ik moet, dat ik voor het laatste heb gekozen. Geen stress.

Mentale kwestie

Het is nog wel een mentale kwestie hoor. Waar ik normaal gesproken zo’n 50 minuten over 10 k doe, duurt het nu een uur en 10 minuten. En ik kan van alle kleine dingen genieten, vogels, kikkers en noem maar op, maar het irriteert dat het zo langzaam gaat.

Hartslag

En dan heb ik dus al de display van mijn horloge op hartslag gezet. De snelheid wil ik niet zien. Als je dan wordt ingehaald door, sorry, kletsende dames die nou niet echt heel sporty eruit zien, dan is het lastig om constant te blijven lopen en ze niet weer in te halen.

Week 2 is gestart, ik benieuwd wat er gaat gebeuren…