+31648793989 tess@tessschuurman.nl

Zwemmen is dus niet mijn ding, maar wel een onderdeel van de triatlon. !,9 kilometer klinkt niet ver, maar ik kom op dit moment nog niet verder dan 800 meter, in blokken van 200 meter en dan moet ik echt even stoppen en op adem komen. Ook heb ik nog regelmatig last van duizeligheid en heel soms extreem misselijk. Kortom, dit is nog wel een onderdeel waar ik me zorgen om maak. Ik heb me dan ook opgegeven voor een zwemanalyse bij tri2onecoaching in Amsterdam.

Misschien kunnen zij mij naast de tips over de zwemtechniek, ook tips geven over de ademhaling, want daar lijkt het bij mij nu niet helemaal lekker te lopen. De laatste keer dat ik het zwembad in ging, kreeg ik mijn ademhaling ook niet helemaal onder controle, en had heel af en toe een paniek momentje.

De keer ervoor werd ik op het einde ook weer super misselijk. Geen idee waar het vandaan komt. Op vakantie ging het op zich wel goed, maar ja toen was ik alleen in een bad, in de buitenlucht dus de omstandigheden waren perfect. Ook daar redde ik nog maar 200 meter achter elkaar, maar ik voelde me prima. Ook niet duizelig of misselijk, dus het kan wel.

zwemanalyse

Als ik kijk naar de triatlon heb ik ook voor het zwemmen nog wel wat dingen nodig. Ik ga maar eens een lijst maken met wat er allemaal nodig is, nee laat ik het anders zeggen, een lijst met wat ik denk dat ik nodig heb. Scheelt wellicht hier en daar weer een dingetje.