+31648793989 tess@tessschuurman.nl
Ready for take off 10km

Ready for take off 10km

​There are days that you wake up and wonder why…why do I do this? Today is one of those days. I will tell you why….I was thinking this morning that my last run, a real race was last year January, in Egmond my half  marathon. That is almost a year and a...

Campinglife tijdens de staycation.

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een groot fan van kamperen. In het buitenland of toch in Nederland dat maakt niet veel uit. Even helemaal back to basics, geen televisie, zo min mogelijk wifi. Lekker de hele dag buiten.  Boeken lezen, fietsen, wandelen en...

Halve van Egmond

Het was echt bikkelen! Halve van Egmond, de halve marathon in Egmond en omstreken is in heel hardlopen Nederland een zeer bekend en voor sommigen ook een gewild loopje. Ik had deze dus nog nooit gelopen en daar moest dus verandering in komen. Tweede weekend van...

De marathon blues

Finish foto De marathon blues heeft helemaal niets te maken met muziek, maar het heeft alles te maken met wat er met je gebeurd als je de marathon gelopen hebt. Als je al je trainingen hebt gedaan, de discipline hebt opgebracht in al die maanden, je eetpatroon hebt...

TCS Amsterdam marathon

Yes! Zondag 20 oktober de dag van de TCS Amsterdam marathon Een dag om in te lijsten, een dag om een mooi verhaal over te schrijven. De reis naar Amsterdam begon voor mij echt in april van dit jaar. Ik speelde al wat langer met het idee, maar ik heb me pas in april...

Weet ik het zeker…? De marathon

Nog een week en dan is het d-day. Dan is het de dag van mijn marathon. En nu vraag ik het me af, weet ik het zeker? Zondag 20 oktober zal ik in startvak pink rond 9.30 starten en 42,195 meter gaan rennen door Amsterdam. Dat is het plan wat al bijna 10 maanden in mijn...

Dam tot Damloop voluit of toch niet?

Gisteren was de Dam tot Damloop en aangezien ik een voluit training in mijn trainingsweek had staan, was de vraag….loop ik de Dam tot Damloop voluit of toch niet? Goed voorbereid aan de start Goed voorbereid aan de start Ik probeer eigenlijk altijd goed...